MenopauseSmart er medlemsportalen som styrker deg i møte med overgangsalderen.

Jeg gir deg verktøyene du trenger for å få det bedre! Du vil møte kvinner i samme livsfase som deg selv, og ensomheten byttes ut med felleskap og støtte. Minikurs, zoom møter, sendinger med spennede gjester, spørsmålrunder med svar fra meg, markeringer og lukket medlemsgruppe er noe av det portalen vil inneholde. Jeg er trygg på at du kommer til å kjenne håp, styrke og selvtillit blomstre!

Kommer snart!

For mer info om portalen og lanseringsdato bruk skjema under :

MenopauseSmart er medlemsportalen som styrker deg i møte med overgangsalderen.

Jeg gir deg alt du trenger for å få det bedre! Du vil møte kvinner i samme livsfase som deg, og ensomheten byttes ut med felleskap og støtte. Minikurs, zoom møter, sendinger med spennede gjester, spørsmålrunder med svar fra meg, markeringer og lukket medlemsgruppe er noe av det portalen vil inneholde. Jeg er trygg på at du kommer til å kjenne håp, styrke og selvtillit blomstre!

Kommer snart!

For mer info om portalen og lanseringsdato bruk skjema underKurs og medlemsportalen er for deg som vet at du vil ha det godt i overgangsalderen, men ikke er helt sikker på hvordan du skal få det til og som lengter etter et trygt felleskap med kvinner i samme livsfase.

Jeg sikrer deg forskningsbasert kunnskap i en jungel av usikker informasjon på Dr. Google, og du får tilgang på min unike kompetanse innen menopause. 

Smart overgangsalder

God overgangsalder

Felleskap

 

Hei! Jeg heter Anita Prante, er jordmor og brenner for å dele forskningsbasert kunnskap, erfaring og bevissthet om overgangsalderen.

Overgangsalderen kan være en berg og dalbane for oss kvinner, med små og store forandringer i kropp og hode, noe jeg selv opplevde i årevis. Overgangsalderen kan også være en mulighet til å prioritere seg selv og finne en ny styrke og selvtillit!

Som jordmor med fagkunnskap og egne erfaringer med overgangsalderen har jeg verdifull kunnskap som vil komme deg til nytte. Jeg vil vise deg veien til en bedre overgangsalder.

Klem fra Anita