MENOPAUSE-

OMSORG

GRUNNKURS FOR DEG SOM MØTER KVINNER I OVERGANGSALDER I DIN PRAKSIS

Bli menopause-sertifisert og gi den beste MenopauseOmsorgen

til dine pasienter! 

Menopause er, for de fleste, en naturlig livsfase og i utgangspunktet ikke en sykdom. Allikevel er det kvinner som søker hjelp hos ulike helseaktører, og da er det viktig at de har solid kompetanse innen menopause og at forskningsbasert kunnskap er i sentrum. Møter du kvinner i din praksis? Ja, da er dette kurset skapt for deg! Kvinner trenger din støtte og kompetanse for å navigere trygt gjennom alle deler av overgangsalderen. De trenger å møte fagpersoner som har solid kompetanse innen overgangsalderen. Jeg er her for å sikre din kompetanse og trygghet i behandling og omsorg for dine pasienter i overgangsalderen.

Jeg heter Anita Prante, er MasterJordmor med spesialisering innen menopause fra England. Jeg har siden 2019 drevet opplysningsarbeid, kursing og private konsultasjoner innen overgangsalder til kvinner, organsasjoner og bedrifter. 

MenopauseOmsorg-kurset er basert på oppdatert forskning, erfaringsbasert kunnskap og profesjonell praksis. Kvinner fortjener oppdatert kunnskap og fagpersoner som KAN overgangsalder, og med min hjelp er du snart på plass i din nisje med konsultasjoner til kvinner i overgangsalderen! 

 

La oss gå igang!

 

Menopausebyanita introduserer herved...

MenopauseSolid & MenopauseOmsorg - grunnkurs 

TRYKK HER FOR BESTILLING AV KURS

KURSETS SOLIDE FUNDAMENT:

Overgangsalderen påvirker kvinner både fysisk, psykisk, sosialt og åndelig. Omsorg handler om å se kvinnens helse fra et holistisk perspektiv. Helse er mer enn fravær av sykdom og her kursets fundament: 

 • Forskningsbasert kunnskap
 • Menopauseforbundenes anbefalinger for kompetanse hos helsepersonell som behandler kvinner i overgangsalder
 • Personlig oppfølging av meg som din MenopauseOmsorg kursleder. 
 • Gjennom tusenvis av henvendelser fra kvinner har jeg en unik plattform av erfaringsbasert kunnskap om hva kvinner lurer på, hva de trenger hjelp til og hvor skoen trykker. Du får ta del i denne kunnskapen og kan være forberedt i møte med kvinnene.

 

MODUL #1

Introduksjon av kurset. Bli kjent med kvinners syklus og hormoner. Grunnlaget legges med innsikt i menopause-terminologien og definisjoner.

MODUL #2

Kunnskapen om hvilke symptomer og plager kvinner kan oppleve kommer på plass, Alt settes i relasjon til modul 1 og du får oversikt og forståelse.

MODUL #3

Lær om god helse og verktøyene som hjelper kvinnene, og dermed alle i hennes liv. Få oversikt over behandlings-alternativene, hele spekteret fra det medisinske til det alternative, og alt i mellom. 

MODUL #4

Modulen lærer deg om ulike screeningsverktøy, alt fra symptomlogg til blodprøver, aktuelt for menopause og kvinnehelsen. 

MODUL #5

Bli dyktig på de langsiktige konsekvensene av menopause og tiltakene som skal til for å sikre kvinners helse for fremtiden. Du får kunnskap om sammenhengen mellom arbeid og menopause. 

MODUL #6

Modulen samler all din kompetanse og læring. Grunnkurset avsluttes med en kompetansetest og du sertifiseres til å gi kvalitet i MenopauseOmsorg til kvinner i din praksis. Kursbevis utstedes.

WORKSHOPS & PERSONLIG OPPFØLGING

 

Integrering av kunnskap og erfaring blir utviklet og vedlikehold i Workshop'ene vi har utover høsten. Jeg gir dere siste oppdaterte forskning og vi deler våre erfaringer og spørsmål. 

Workshopene vil ha særlig fokus på et utvalgt tema som gir deg dybdekunnskap.

Din trygghet er viktig for å kunne gi god MenopauseOmsorg, og jeg er derfor dedikert til å gi deg og ditt team personlig oppfølging og støtte. 

Hvordan jobber vi sammen disse ukene?

BESTILL KURS HER
 • Grunnkurset varer i 4 -6 uker - alt etter hvor raskt du vil ta modulene. 
 • Undervisningen skjer digitalt gjennom egen kursportal, også tilgjengelig som Iphone/andriod- app. Du kan derfor se modulene når du ønsker, hvor du ønsker og på ulike enheter
 • Kursmodulene inneholder videoleksjoner, nedlastninger, oppgaver og pdf'er du trenger
 • Vi møtes til to zoom-møter hvor vi går gjennom ulike temaer og spørsmål. 
 • I etterkant av kurset gis det tilgang til en workshop på høsten for oppdatering av kunnskap og videreutvikling av kompetanse.
 • Gjennom hele kurset er jeg tilgjengelig for spørsmål på mail, telefon eller på zoom/teams. 

STARTER 1. JULI!

VELG MELLOM ENGANGSBETALING ELLER DELBETALING.   KURSPORTALEN ÅPNER 1 JULI.

 

INTRODUKSJONSPRIS delbetaling pr pers

5000 kr

2 delbetalinger á 5000 kr.

 • Tilgang til en ny modul hver uke i 6 uker.
 • Tilgang til to zoom møter med spørsmål og svar i løpet av kursperioden
 • Deltagelse på en workshop høsten '22
 • Tilgjengelig støtte fra kursleder gjennom hele kursperioden. Tilgang til kursportal i 6 måneder.
 • Kursbevis m/Menopause-sertifisering
Trykk her for å bestille kurset

INTRODUKSJONSPRIS Engangsbetaling pr pers

9950 kr

Kjøp og betal i ett

 • Tilgang til en ny modul hver uke i 6 uker.

 • Tilgang til 2 zoom møter med spørsmål og svar i løpet av kursperioden

 • Deltagelse på en workshop høsten' 22

 • Tilgjengelig støtte fra kursleder gjennom hele kursperioden. Tilgang til kursportal i 6 måneder.

 • Kursbevis m/Menopause-sertifisering

Trykk her for å bestille kurset
JA, TAKK! JEG VIL MELDE MEG PÅ KURS.